Storytel äänikirjapalvelu tarjous

Äänikirjan käsitteessä ei ole mitään monimutkaista, se on juuri sitä mitä luulet sen olevan. Se on kirjan ääniversio. Saatavilla on lukuisia palveluita kuten Storytel, joiden avulla voit käyttää äänikirjoja eri tavoin, malleilla, jotka jäljittelevät sitä, mitä olemme nähneet musiikissa ja Internet TV: ssä viime vuosina. Yksittäiset vuokrat tai ostot tai tilaukseen perustuvat palvelut, jotka antavat sinulle pääsyn tiettyyn määrään kirjoja. Äänikirjojen kysynnän kasvaessa olemme kuitenkin nähneet myös käytettävissä olevien palvelujen määrän lisääntymisen. Jokainen viesti kiinnittää huomionne erilaisilla ominaisuuksilla ja kirjastoilla. Jotkut jopa dramatisoivat kokemuksen jotain enemmän kuin näytelmää, kun taas toiset pienentävät suuret tekstit pieniksi audioyhteenvetoiksi. Jos haluat löytää parhaan tarjouksen niin käy katsomassa tuorein Storytel koodi ja hanki äänikirjasovellus.

Asiat, jotka on otettava huomioon valittaessa äänikirjapalvelua:

  • Kuinka monta kirjaa voit käyttää kuukaudessa?
  • Mitkä ovat maksut, jos haluat käyttää lisää kirjoja kyseisessä kuussa?
  • Milloin kirjan hyvitykset vanhenevat?
  • Sisältääkö kirjaluettelo haluamasi tyylilajit?
  • Pidätkö ostamasi kirjat, vaikka peruutat tilauksesi?
  • Millä laitteilla voit käyttää kirjojasi kautta?
  • Onko tekniikka luotettava vai tiedetään särkyvän?
  • Onko kertomus sopivan laatua?
  • Onko olemassa hyviä asiakastukivaihtoehtoja, kuten 24/7 live chat?

Äänikirjojen kuunteleminen ja äänikirjojen käyttö ovat erilaisia, mutta viime kädessä yhdistettyjä vastauksia. Kuuntelet ladatun laitteen äänikirjaa tai suoratoistat sen siihen laitteeseen jo asennettujen laitteiden ja ohjelmistojen avulla. (Ainakin suurimmassa osassa tapauksia.) Sinun ei tarvitse ostaa uusia laitteita, vaikka äänikirjojen tarjoajalla olisi oma laite, kuten Nook, Kobo ja Kindle eReaders.

Useimmissa tapauksissa pääset tiedostoon palvelun kautta, kuten tässä artikkelissa verratut palvelut. Suurimmalla osalla näistä palveluista on oma sovellus tai verkkosivusto-portaali, jonka kautta voit ostaa tai tilauksen yhteydessä valita äänikirjan, jota haluat kuunnella. Kuuntele sitten vain kyseinen äänikirja sovelluksen kautta.

On syytä huomata, että yllättävän suuri määrä äänikirjakauppoja, joissa on sovelluksia, ei anna sinun ostaa uusia nimikkeitä suoraan sovelluksen kautta. Sen sijaan ostat sitten verkkosivuston kautta, jolloin heistä tulee sovelluksen käytettävissä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *