Bank Norwegian kulutusluotolla koti kuntoon

Keittiömme oli ihka-aitoa kasaria ja olimme mieheni kanssa jo jokin aikaa sitten päättäneet, että alkaisi olla korkea aika hankkia uusi keittiö. Lisälainaa pankista tuskin heruisi, kun pari vuotta aiemmin oli tullut eteen yllättävä, pakollinen putkiremontti. Omien tutkimustemme mukaan keittiöremontti tulisi maksamaan todennäköisesti 7 000–10 000 euroa, riippuen materiaaleista, joten sellaista rahasummaa ei yhtäkkiä meiltä sukanvarrestakaan löytyisi – mikä siis avuksi?

Rahoitusta keittiöremonttia varten

Eräs tuttavamme suositteli meille Bank Norwegianin kulutusluottoa, ja asiaa tarkemmin tutkittuamme totesimme sen olevankin meidän tarpeisiimme juuri sopiva rahoitus maltillisen koron ja joustavan maksuajan takia. Kaiken lisäksi Bank Norwegianilla olisi mahdollisuus yhdistää taloutemme aiemmat, kalliskorkoiset pienlainat yhdeksi lainaksi. Kätevää! Selviäisimme siis uudessa keittiössämme vain yhdellä kuukausittaisella lyhennyksellä aiempien, useiden lyhennysten sijaan!

Tuumasta siis toimeen – minä lähdin tutustumaan eri keittiövalmistajien tarjontaan, kun mies mittaili innoissaan keittiötä. Keittiöntoimittajan varmistuttua aloimme suunnittelijan kanssa hiomaan keittiösuunnitelmia tarpeisiimme sopiviksi ja valitsemaan materiaaleja. Totesimme, että keittiöremontin kokonaiskustannus työt mukaan lukien olisi lähemmäs 10 000 euroa, joten tarkistimme Bank Norwegianin sivuilla olevasta lainalaskurista, millaiset olisivat sen suuruisen lainan takaisinmaksuerät, ja miten lainan pituus vaikuttaisi kuukausittaisiin maksuihin. Vain alle 200 € kuukaudessa, ja koko laina olisi takaisin maksettu seitsemässä vuodessa! Pieni aika vanhan kasarikeittiön elämässä 🙂

Jokainen, joka on joskus remonttia tehnyt, on varmasti huomannut, että vanhaa remontoidessa saattaa eteen tulla myös yllättäviä menoeriä, mutta ei hätää – Bank Norwegianilla myös lainan korotus käy helposti, joten lainaa haettaessa ei tarvitse osata varautua ihan kaikkiin yllätyksiin. Iloksemme myös lainan hakeminen hoitui todella kätevästi netissä; kiireisen arjen takia meidän olisi ollutkin vaikea löytää yhteistä hetkeä virka-ajan puitteissa, jotta olisimme päässeet pankkiin laina-asioita hoitamaan. Lainan yhteydessä saimme myös luottokortin, joka helpottaa mukavasti keittiön uusien sisustustuotteidenkin hankintaa, sillä kuka sitä nyt vanhoja verhoja uuteen hohtavaan keittiöön laittaisi?! Oli myös helppo seurata, kuinka paljon keittiöremontti kaiken kaikkiaan tuli maksamaan, kun kaikki tarvikkeet sai ostettua samaa tiliä käyttäen.

Helppoa lainanhakua

Kuvittelin lainan hakemisesta siihen hetkeen, kun rahat tulevat tilille, kuluvan ainakin pari viikkoa, mutta mitä vielä! Keittiösuunnitelmatkaan eivät vielä olleet täysin valmiina siinä vaiheessa, kun rahat jo odottelivat tilillämme vaihtoa uuteen keittiöön! Kaiken kaikkiaan voin todeta, että keittiöremonttimme rahoitus Bank Norwegianin kulutusluotolla ylitti todellakin odotuksemme. Kohtuulliset kulut, lainan hakemisen helppous, lainan suuruuden ja laina-ajan päättäminen omien maksukykyjen ja tarpeiden mukaan sekä nopeasti saatu päätös lainasta sopivat myös pikaisempaa reagointia vaativiin kodin korjauksiin. Lainan saamiseksi ei tarvita takaajia, vaan riittää, että hakijalla ei ole maksuhäiriöitä, hän on vähintään 23-vuotias ja on kuulunut Suomen väestötietorekisteriin viimeiset kolme vuotta.

Nyt on tyytyväinen emäntä uudessa keittiössään. Olen jo alkanut suunnitella myös muiden kodin tilojen remontointia, ehkä kodinhoitohuonekin kuraeteisineen olisi kiva saada kuntoon… miehelle en vielä ole suunnitelmistani kertonut, mutta eiköhän hän siitäkin innostu yhtä paljon kuin minäkin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *