3 syytä jotka tekevät Netflixistä parhaan suoratoistopalvelun

Nykyään suoratoistopalveluita on jokaiseen makuun. Silti Netflix vetää yhäkin puoleensa niin uusia kuin vanhojakin asiakkaita. Tässä kolme syytä miksi näin on.

1. Netflix Originals -sarjat

Netflix on massiivinen tuotantoyhtiö, joka on viime vuosina tuottanut useita eri hittisarjoja, kuten Stranger Things, Witcher, Tiger King, The Crown ja Better Call Saul. Nämä sarjat ovat vain jäävuoren huippu kaikista uskomattomista sarjoista, joita tuotantoyhtiö tarjoilee. Muun muuassa Maron, (Koomikko Mark Maronin elämänkäänteitä kuvaileva sarja), G.L.O.W. (naisten show-painiliigan alkuvaiheisiin keskittyvä sydäntälämmittävä draamakomedia) ja Natasha Lyonnen kirjoittama ja tähdittämä, Emmy-ehdokkuuden napannut Juhlat-sarja ovat upeita esimerkkejä sarjoista, jotka ovat nähtävissä ainoastaan Netflixissä.

Netflix Originals -sarjat ja niiden tuotanto ovat myös tuoneet esille paljon uusia näyttelijöitä, sekä luoneet runsaasti uusia työpaikkoja kilpailulle alalle. Netflix Originals-sarjoissa on myös nähtävissä tuotantoyhtiön halu tuoda esille vaikeitakin aiheita käsitteleviä sarjoja ja elokuvia, jotka rikkovat erinäisiä stereotypioita. Myöskin Netflixin tuottamat dokumentit, sekä anime-sarjat ansaitsevat erityismaininnan.

2. Kaikki ihanat vanhat klassikot

Onko tylsää? Kaipaatko jotain vanhaa ja tuttua katseltavaa siivouksen lomassa, tai kokkaamisen taustaääneksi? On sinulla mahdollisesti tarve nostalgiatripille? Silloin tällöin sitä vain kaipaa vanhoja tuttuja sarjoja. Netflixistä löytyy kasapäin klassikkosarjoja ja -elokuvia, joiden pariin uppoutua tylsyyden iskiessä. Ei haittaa, vaikka Frendit olisi jo tullut katsottua ainakin sata kertaa aiemmin, ja vitsit ovat jo melko kulahtaneita, joskus vain kaipaa 90-luvun tunnelmaa!

Tänä keväänä Netflix-tarjontaan lisättyjen, supersuosikien, Studio Ghibli-elokuvien kanssa voi matkata takaisin lapsuuteen ja teiniaikoihin ja karata fantasiamaailmoihin tapaamaan lohikäärmeitä ja liikkuvia linnoja. Anthony Bourdainin matkassa pääsee makujen maailmoihin. Breaking Badin mukana voi koukuttua psykedeeliseen soundtrackiin ja New Mexicon huumemaailman kuvioihin omalta kotisohvalta. Netflixin listat päivittyvät uusilla klassikoilla jatkuvasti, joten sisältöä riittää, mutta kannattaa tarttua tilaisuuteen kun sellainen on, sillä ikuisuuksia klassikot eivät ole saatavilla. Eikun vaan lempigenren mukaan vanhoja klassikoita metsästämään.

3. Maratonit

Netflixin tullessa markkinoille syntyi deittalupiireissä käsite ”Netflix and Chill”. Väiteltäväksi aina jää, onko kutsun esittävällä osapuolella taka-ajatuksena läheisempikin oleskelu kuin vain sohvankulmassa köhnöttäminen ja telkkarin tuijottelu. Jokatapauksessa, käsitteen syntymisen myötä on tullut aivan hyväksytyksi järjestää maratonkatselmuksia niin ystävien, kuin mahdollisten deittikumppanien kanssa. Ei muuta kuin popparit tulille, peitot ja viltit esille ja sohvan nurkkaan istumaan. ”Vieläkö katsot sarjaa?” kysyy näyttö. Kyllä, anna tulla vaan. Vaikka koko kausi putkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *